Ekonomisk förvaltare

Vi erbjuder Ekonomisk förvaltning för Brf – bostadsrättsföreningar.

Ni har alltid en personlig förvaltare som hjälper styrelsen med det som rör ekonomi och administrativt arbete. Hos oss är du alltid välkommen för ett personligt möte, kaffet är alltid påslaget.

Våra Ekonomiska förvaltare utför ekonomisk förvaltning med precision, noggrannhet och stort engagemang! Egeryds fastighetesförvaltning har ett fastighetssystem som är väl anpassat för att bedriva en modern ekonomisk förvaltning. Vårt stora utbud av nätbaserade tjänster gör att ni alltid kan känna er trygga och välinformerade kring er bostadsrättsförenings ekonomi.

Det kan ofta vara både svårt och tidsödande att sköta ekonomin i en bostadsrättsförening. Därför kan våra Ekonomiska förvaltare hjälpa er i styrelsen med allt som rör ekonomin och annat administrativt arbete. Vi som föreslår förbättringar och besparingar och erbjuder styrelsen de rätta moderna verktygen som förenklar och ger er en bekymmersfri vardag! Er personliga förvaltare hjälper er.

Vi hjälper styrelsen med allt som rör ekonomi och administrativt arbete.

  • Betalningar
  • Aviseringar
  • Avstämning
  • Bokföring
  • Ekonomiska rapporter
  • Bokslut
  • Rådgivning personligt stöd
  • Lån hantering

Det är även viktigt att er bostadsrättsförening har ett bra och effektivt styrelsearbete. Därför guidar våra Ekonomiska förvaltare er och utbildar gärna i detta!

Ekonomisk Förvaltare med lång erfarenhet

Vår långa erfarenhet av egenägda hyresfastigheter har därför gett oss den rätta kompetensen att kunna hjälpa dig som fastighetsägare med all hantering av hyror, aviseringar, betalningar och påminnelser. Som ett resultat av det är Egeryds ekonomiska förvaltare är experter på fastighetsekonomi. Därför kan vi hjälpa er fastighetsägare att nå en långsiktig ekonomi.

EKB – Egeryds Bostadsklubb

EBK är vårt digitala verktyg för det dagliga styrelsearbetet med föreningens ekonomi. EBK ger dig som boende dessutom tillgång till information om din bostad och förening. Därför kan du som bor i en av Egeryds fastigheter eller i en bostadsrättsförening som vi förvaltar hitta dina avier, avtal, se relevanta dokument och på ett enkelt sätt göra en felanmälan.

Vi vill gärna träffa er och berätta hur vi kan på bästa sätt erbjuda våra tjänster. Skicka en förfrågan redan idag genom att maila oss info@egeryds.se ringa 0771 13 00 00 eller så fyller du i kontakformuläret här på sidan.

Vad kostar Ekonomisk förvaltning? 

Kontakta våra förvaltare

Egeryds Fastighetsförvaltning erbjuder fler tjänster, så som teknisk förvaltning och fastighetsskötsel.

Vi har kontor i ÖrebroLindesbergEskilstuna, Karlstad och Västerås

Ekonomisk förvaltare