Experter på ekonomisk förvaltning

Egeryds fastighetsförvaltning erbjuder långsiktig ekonomisk förvaltning för bostadsrättsföreningar.

Vi är experter på ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningarnas ekonomi. Ofta kan det vara svårt och tidskrävande att sköta ekonomin i en bostadsrättsförening. Därför kan våra duktiga medarbetare som är experter på fastighetsekonomi hjälpa er i styrelsen med allt som rör ekonomin och annat administrativt arbete. Vi föreslår förbättringar och besparingar och erbjuder styrelsen de rätta moderna verktygen som förenklar och ger er en bekymmersfri vardag!

Varför är det viktigt att ha en ekonomisk förvaltare?

En ekonomisk förvaltare ser alltid till att ekonomin i bostadsrättsföreningen ger en tydlig återspegling av er förenings ekonomi samt en lättförklarlig bild över föreningens ekonomiska situation. Den ska vara så lättöverskådlig att även den som inte har kunskaper i ekonomi lätt kan se och få en bra överblick på årsredovisningen och snabbt få en uppfattning om föreningens ekonomiska löge. Dessutom så är vi alltid ert bollplank i ekonomifrågor som ibland kan vara kniviga och svåra att hålla koll på.

Våra ekonomiska förvaltare ser alltid till att er brf´s ekonomin hanteras enligt BokföringslagenBostadsrättslagen och Lagen om ekonomiska föreningar. För att bokföringen ska vara korrekt så att revisorn ska kunna göra en en godkänd revision så följer vi Bokföringsnömdens allmänna råd.

Vi utför ekonomisk förvaltning
med precision, noggrannhet och stort engagemang! Egeryds fastighetesförvaltning har ett fastighetssystem som är väl anpassat för att bedriva en modern ekonomisk förvaltning. Vårt stora utbud av nätbaserade tjänster gör att ni alltid kan känna er trygga och välinformerade kring er bostadsrättsförenings ekonomi.

Experter på ekonomisk förvaltning – personliga förvaltare

Hos oss har ni alltid en personlig förvaltare som hjälper styrelsen med det som rör ekonomi och administrativt arbete.
Vi säkerställer korrekt och effektiv hantering av fastighetens ekonomi, hela vägen från avisering till årsredovisning och kan hjälpa till med:

 • Se till att deklarationer fylls i på rätt sätt och dessa skickas in i tid
 • Se til att årsredovisning görs på rätt sätt
 • Se till att ge rådgivning i finansieringsalternativ och lån.
 • Se till att ni får jälp med juridiska frågor
 • Se till att vara med på på årsstämma

Vi är en komplett Ekonomisk förvaltare.

 • Betalningar,
 • Aviseringar
 • Avstämning
 • Bokföring
 • Ekonomiska rapporter
 • Budgettering, bokslut
 • Årsredovisning
 • Rådgivning personligt stöd
 • Lägenhetsregister och överlåtelsehantering
 • Lånehantering

Det är även viktigt att er bostadsrättsförening har ett bra och effektivt styrelsearbete. Därför guidar våra Ekonomiska förvaltare er och utbildar gärna i detta!

Varför väljer många bostadsrättsföreningar Egeryds Fastighetsförvaltning?

Vi har lång erfarenhet och är experter på ekonomisk förvaltning och vi bryr oss om våra kunder.

Vi har över 30 års erfarenhet med egenägda hyresfastigheter har därför gett oss den rätta kompetensen att kunna hjälpa dig som fastighetsägare med all hantering av tex hyror, aviseringar, betalningar och påminnelser. Som ett resultat av det är Egeryds ekonomiska förvaltare är experter på fastighetsekonomi. Därför kan vi hjälpa er fastighetsägare att nå en långsiktig ekonomi. Vi kan på anmodan ge referenser på nöjda kunder som kan berätta varför de valt Egeryds fastighetsförvaltning.

EKB – Egeryds Bostadsklubb

EBK är vårt digitala verktyg för det dagliga styrelsearbetet med föreningens ekonomi. EBK ger dig som boende dessutom tillgång till information om din bostad och förening. Därför kan du som bor i en av Egeryds fastigheter eller i en bostadsrättsförening som vi förvaltar hitta dina avier, avtal, se relevanta dokument och på ett enkelt sätt göra en felanmälan.

Vi vill gärna träffa er och berätta hur vi kan på bästa sätt erbjuda våra tjänster. Skicka en förfrågan redan idag genom att maila oss info@egeryds.se ringa 0771 13 00 00. Eller fylla i formuläret här på sidan.

Vad kostar Ekonomisk förvaltning? 

Kontakta våra förvaltare

Egeryds Fastighetsförvaltning erbjuder fler tjänster, så som teknisk förvaltning och fastighetsskötsel.

Vi har kontor i ÖrebroLindesbergEskilstuna, Karlstad och Västerås