Vi söker alltid efter nya talanger!

Egeryds Fastighetsförvaltning söker alltid efter talanger som är utbildade ekonomer. Du är professionell i din yrkesroll och du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Skulle du stöta på något problem så jobbar du nyfiket och målinriktat vidare och ser det som en möjlighet till utveckling och inte ett problem.

Jobba hos oss – Arbetsuppgifter för en ekonomisk förvaltare i korthet.
Att jobba hos oss innebär att ansvara för all ekonomi, administration, arkivering och inventering för den aktuella kunden.
Upprättande av budget, bokslut, analyser för balans, resultat och likviditet för den aktuella kunden.
Sköta låneupphandlingar och övrig finansiell planering.Löpande ekonomirapportering till kund. Upprätta Resultat och Balansräkningar för kunds räkning. Bistå vid låne- och försäkringsupphandling Bidra till att ekonomirelaterade rutiner finns och är uppdaterade. Vara Egeryds representant hos ett antal förvaltade bostadsrättsföreningar eller andra kunder i frågor som berör den ekonomiska förvaltningen.

Skicka in din spontanansökan redan idag eller ring oss.
Telefon 0771 13 00 00
Mail info@egeryds.se

Om oss
Egeryds har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Förutom ekonomisk förvaltning så erbjuder vi fler tjänster bland annat fastighetsskötsel, teknisk förvaltning, entreprenad och energioptimering åt bostadsrättsföreningar, kommersiella fastigheter samt hyresrätter.
Vi är den kompletta fastighetsförvaltaren.


Vi har kontor i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna, Karlstad och Västerås